Vååår! <3

TJAA! =D



jätte gla nu, André va här nyss :D fett kul!! saknat han massor <3
och vi kommer bara ses på torsdag och sen inte på 2 veckor typ :(
Vi va ute och körde lite i knäred, träffade på Jerre&Ida lite hähä ;) snacka lite^^ <3


aaja,    hur har ni det nu i vårvädret ? :) så himla skönt väder ju!

packat klart precis (y) för nu på fredag morgon åker man till brorsan i Gävle :d  träffa hans familj + moster :) skooooJ! fast kommer sakna andré o dom andra:( <3 Ska va där tills tisdag..
menmen, ska nog sova snart, eller fixa lite läxor (y)

och imon åker jag till Ullared me vicky o karlsson :D <3 roooooligt :)     
puss


Så skoj att du flyttat hit igen!

Nyss vatt ute me Jerre:D
Jätte längesen vi va nu, så de va roligt!(: Gick runt lite i Knäred, och snackade massa x)
Fett kul att du flyttat till Knäred igeen,  så vi kan va massa igen som vi alltid va förr :)))



haha lite flumm bilder ;D


Fika

Tja!=)
Nyss haft foto lektion, jag och emma gick o fikade;) hähä mums, Prinsesstårta åt jag :))) gott.
Och nu ska man ha nån svenska extra grej för ja inte vatt här.. sjuk hela förra veckan ju :/ så lite och ta igen.

27/3

HEEJ PÅ ER ! =)

Ligger i soffan o segar,  fortfarande sjuk. Va hos doktorn igår och tog lite prover för ska se va de e nu när jag haft ont i halsen så länge. Hade sjukt ont igår, kunde knappt prata. Så sa dom att jag va jätte svullen i halsen. Kanske va körtelfeber eller halsfluss eller nåt annat. Fick me mig pencilin hem som jag tagit nu , och mår mycket bättre idag (y) Så de kan ju inte va körtelfber, och de e jag riktigt glad för ! för de varar så länge... och e så jobbigt.  Så e antagligen halsfluss eller nåt. Aja får hoppas man kan gå te skolan på måndag för står inte ut fler dagar här hemma nu.

Har bara kollat film film film hela veckan. Många skräck ;) Min syrra va hemma igår, jätte roligt för vi träffas inte så ofta. Vi kollade på en jätte gammal skräck: Sjätte sinnet. Den va ganska bra :) Handlade om spöken och sånt.

Jaaaau ja hoppas  ni hade en kul freda :)

ha de bra ! pusshej


 
Saknar er jätte mycke ♥ ♥

Sjuuuukvecka.

Tja! (:   

Trodde man skulle va frisk idag men icke, sjukan stannar >.< värre idag.. blöblö. Orkar inte va sjuk mera! auu o helgen blir man la hemma också :/ tråååk. Om man inte blir bättre på lörda, för just nu känns de som om man inte kan gå te skolan imon iaf :( Saknar er alla ♥

HAHA igår kolla ja på skräck själv, rätt läskigt, såg "The Grudge 2" blev fett rädd  där ett tag, va mörkt o jag va där uppe själv :o Så försökte ringa andré men han svarade inte:O va rädd att dom där spökena skulle komma o ta mej oxå:O hähä man ska inte se skräckis själv;) men med många e de fett kul ! =D  



3 ego piiiiics

Lite bättre nu

hallu!

Har nu vatt sjuk i 3 dagar, mest ba legat i sängen, men ush e trött på de nu. Haft feber, ont i halsen, ont i hela kroppen, vatt yr, så inte orkat göra något. Knappt orkat kolla på film. Hoppas ja kan gå te skolan imon iaf! Knarkat hals och huvudvärks tabletter hela dan, så nu mår man lite bättre(y)  yeeaa. . .

auu, och va händer tilll helgen folk?;D♥
har typ ingenting o blogga om för har inte gjort nånting ju. SÅ vi hörs imon.

puss


Ett halvårsen sen sist

Va me angelica igår, vi käka pizza, spelade sims och snackade ;D va väldigt längesen vi va , så de va trevligt:)

Sen idag åkte vi ut till stackarp och hälsade på , har inte varit där sen i höstas. Så det va jäääätte jääätte jäätte roligt! Hälsade på o fottade alla hästarna me angelicas systemkamera,

sen red vi också! Det va as kul. Har inte suttit på en häst på ett halvår :o Iaf inte ridit. Och jag red min Image<3 De va riktigt nice. Maria D-N va också där och red, inte träffats på länge så de va verkligen kul. Och alla andra på gården, kul o se alla igen:) Angelica red busen charmeur som va väldigt pigg ;) haha, men de gick bra:) <3


Älskaade Image <3 detta e kanske dom sista bilderna med dig och sista gången
jag satt på din rygg, men jag kommer aldrig glömma dig ♥


 
höhö angelica o Charmeur :)

Tack för helgen ! <3 Va en riktigt bra helg tycker jag!

Då vare fredag igen

Halloj!

NU börjar snön smälta ! woooho, man börjar se mark igen :D:D vill verkligen att de ska bli vår nu så man slipper feta vinter jackan! Bloggade inget igår för följde med André♥ hem:) Hade bråkat och lite sånt , men blev bra igen också fick jag en ros, så himla gulliiigt ♥

Igår torsdag hade vi sovmorgon till 1 x) Så kollade vi på en teater ist för svenskan , den handlade om sex och den va as bra! :) Alla tyckte typ de, riktigt bra va skådespelarna ! Sen hade vi teater lektion efter det, så de vart teater hela dan i skolan , haha. (y)

Och idag hare inte hänt så mycket, först engelska som e så sjukt uttråkande och drygt-.- me den läraren så blir de ju bara värre.. Vi hade också matte prov och de gick faktiskt jätte bra! Bättre än väntat, eller ska inte säga så mycket föräns jag fått tillbax resultatet ;) men hoppas på G iaf, för har gått så dåligt på matten nu senaste tiden..
Och idag fick vi sånt papper där de stod hur mycke frånvarande vi haft i år, haha de vart ju endel (a)  men har faktiskt inte skolkat en enda lektion denna veckan! :D (y) enda veckan i år som varit skolkfri. HAHA

De vart lite om de som hänt igår&idag, nu ska jag och andré hitta på nåt och göra ist för och dega framför datan ;p

PUSS!


11 underbara veckor me dej idag♥♥
jag älskar dig <3


Springa springa springa

Tjeeeeeeeeeena :D

Fett glad ida, vet inte riktigt varför men efter idrotten har jag vatt gla =D Sprang 5km på 35 min(y) Hyfsat bra antar jag, efter att inte sprungit på flera månader... Fett trött e jag nu, träningsvärk i benen, men känner mig duktig, haha ska nog börja springa oftare för jag mår mycket bättre av det:) De va så himla kul, och jag orkade egentligen inte, men tvungen och klara de, stanna inte en enda gång :D Känner verkligen att jag skulle vilja börja sporta igen!

Hade också fotolektion idag oxå, fottade lite portträtt på folk, blev rätt nöjd med dem. Lånade kamera av skolan, men sen när jag skulle lägga in dom så funkade de inte -.- så himla störigt!

Sen slutade man 4 idag, gick och sola me Vicky efter de, bli bruuuun (y) :D Snackade endel, inte träffats på ett tag nu ;o gör vi knappt aldrig längre..:/ och de tycker jag e synd:( Sen hemma vid 7, intervjuvat morsan o farsan lite , mediauppgift xD    - de va lite om min dag (:

pusssss


haha ja o vicky käka oss feta;d
typ förra månaden togs den som ni ser, men vi ska bli nyttiga nu! ;)

16/3



Dagens (y)
Rosa converse - stadium
Glans leggings - cubus
Rosa linne - gina tricot
Randig tröja - gina tricot
~

Hejsan på er.
Nu ska la endå snön snart försvinna? Så sjuukt trött på den, och de snöade ju mer för nån dag sen -.- blir knäpp. Har ju legat i 3-4 månader snart... Och nu ska de egentligen vara vår. Vill börja ha tunnare jacka ! Men får hoppas på att de blir varmare snart :) Och ja stör mig på att jag måste ha tandställningen till sommaren >.< skulle egentligen blett av med den nu i mars. Åååh.
ojojoj dagen har inte varit så bra. Mest sur, skolan vart så tråk. Gick från 09.10 - 16 typ. Dryyyygt, har börjat med stödmatte nu också.
Orkar inte mer skola, kan de inte ba bli sommar!!?  aja nu ska jag gå och lägga mig, förlåt om de blev en tjurig uppdatering idag. men men, så kan de va ibland. gonatt! 




Bra dag!


Tjena! Köpte äntligen vårskor som jag behövde;) dessa converse och ett par billiga tygskor:) jätte nöjd med dem. och idag i skolan så på foto lektionen va vi med den nya klassen, helt okej. Hoppas de blir bra:)

André följde me efter skolan idag! :D<33 sova här me♥
Och tack vare han så hittade jag min mobil:D Vi gick hem från bussen så snacka vi lite om min mobil och synn att den va borta och sånt. Har ju legat i snön i typ 6-7 veckor nu. och sen ba blänkte det till i snön så ba, shiiit där e den ju!:o mobilen :D yääääh! trodde aldrig man skulle hitta den;o Och de roliga va sen att den funkade :D:D weiiii! Inget fel på den alls(y) helt otroligt!

Så har nytt nummer igen :)
0730542754 ! Smsa så får jag ditt nummer mä ;)

Nu ska vi kolla på skräck film!
puss

Så bra o så liten - helt sjukt!




Ullared

Tjena!

Kom nyss hem från karlsson, vatt på gekås och handlat massa kul!
saker man behövde(y) väska, smink, smycken, strumpbyxor, sockar, och lite sånt :)



Också har hon fixat en ny design till mig, är jätte nöjd med den! Tack så mycket Karlsson ;D<3



Och igår va de lite folk här :) André♥, Sebbe, Johan, Henke, Karlsson, Emma&Robban. Vi käkade tacos, kaka, kollade film, snackade, spelade kort&tv spel,  de va trevligt :) Men glömde typ o ta kort, iaf inga roliga ;o ojojoj.

tack för kvällen folk ♥


Jag och Sebbes epa! :D
Förresten så har jag kört Andrés epa nuu!! :D de gick faktiskt ganska bra ;) woho deva kul också :D

pusssss


ny design...igen!



shosho :D♥
jojo som skriver :)
idag har jag o natta vatt på ge-kås, shoppaaat :D
och nu har vi precis gjort klart nattas design som jag börjat lite på innan, blev rätt bra, eller? :D

gå gärna in på min blogg: http://jojohannana.blogg.se

ha de gött :) /joooooojo♥

Woho

Igår kväll kom andre hit, så de blev inte så tråkit iaf :D Och idag körde jag andres epa lite ;) de gick la hyfsat bra^^ hahaaa fast va lite rädd först xD

Snart kommer gänget hit, och då blire tacos och kolla film :D NAJS!
Hoppas på en trevlans kväll, kommer bilder sen ;)

puss

tiden går..

Ingen läsvärd text, va bara tvungen att skriva av mig känslorna.


Du svek mig aldrig men jag svek dig. Du va det finaste som fanns för mig.

Nu när jag tänker på det så imon 13 mars är det 3 år sedan jag såg dig första gången, vi rullade in på parkeringen i Danmark, jag såg dig , jag gick fram till dig, tittade in i dina djupa ögon. Redan då visste jag att du va något speciellt.
Och nu ska du snart försvinna ur mitt liv för alltid, snart kommer du vara borta i någon annans händer och jag kommer aldrig mer få se dig. Det känns fruktansvärt hemskt och sorgligt.. Faller tårar för dig och önskar den tiden med dig kunde komma tillbaka. Men den kommer aldrig någonsin göra det, och de e svårt att acceptera. Jag älskar dig min fina Perfect Image <3 och kommer alltid göra det, glömmer dej aldrig...


Jag&Image på maskerad hopptävling
2007-2008

Man klarar sig inte utan musik


Grattis Vicky!<3


HAHAHA vi hade kul inne på hemköp;d

Grattis Vicky som fyller 17 imon :D
Hoppas du får en bra och rolig födelsedag , med en trevlans party kväll! ;)<3

Glad jag lärde känna dig! Dej har man alltid kul med och galna saker har vi gjort tillsammans! FETT NICE ;D <3
Alla roliga och galna fest kvällar vi haft!

Tack för att du är min vän, du är en av mina närmaste, som man kan snacka mycket med om, du förstår. Du betyder mycket, ILY<3

GLAAAADER!

TJAAAA! :D

Idag blev jag jätte glaaaaad när jag fick reda på att jag och emma kom in på fotto! :D så himla härligt! =D

Sen träffa man dom bästa i stan :D Först va jag med Emma o Robban en stund, sen drog dom heem och då träffa jag karlsson och vi gick runt och kollade lite kläder och massa skor! :D Dags och köpa skor till våren snart ju, och jag tror jag hittat mina ! <3

André, Johan & Sebbe kom sen och vi va me dom ett tag,  på donken :) Snackade och flummade massa :D Sen drog jag och karlsson hem med 5 bussen x) E alltid i stan me folk varje dag nu förtiden, så himla trevligt! <3 ;D

Sen i helgen får vi se vad som händer :) Kanske blir och dra te johan me sebbe&Andre imon och sen lördag taco kväll med gänget :) najs<3


Ingen skola (y)

Tjoooo:)

Idag har vi typ inga lektioner, bara typ idrott, men jag orkar inte dra dit bara för det. Ska va hemma hela dan, kolla film eller nåt , skulle egentligen vatt me vicky men blev inte så..

Och igår va man i skolan, sen stan rätt länge, drygt. Men sen följde André me hem:)<3
Kollade en läskig skräckis hähä , den va rätt bra =D



andré så söööt :) <3
Dig kan man alltid prata med, om allt.
Jag litar verkligen på dig ♥









Jag ska börja bry mig mer om dom som bryr sig om mig , istället för och lägga tid på någon som bara sviker.


Myys helg

I lördes så vart jag ba hemma och kollade skräck film och va med syrran(: Kollade på "One missed call" Och "Stay alive" Men syrran somnade på den ena och ja blev skit rädd sen xD Man ska INTE se skräck själv, kunde knappt sova

På söndan så åkte jag te stan och träffa Camilla kusin några timmar,  snackade om en massa saker!;D glad att jag har dej som ja alltid kan säga allt till<3
Sen bar de av me sega 145 bussen te simlångsadalen, den bussen ska alltid vara så seeen -.- Där andré hämtade mig och vi körde en runda, till Cissi, där de va lite folk. Åt fika och snackade lite :) trevligt ! 

Sen på kvällen vare film/flummkväll hos karlsson me Emma&Robban,  Vicky, Sebbe o André<3
Det va väldigt flummigt, och alla babblade på som vanligt :D de va sköj! Såg skräck film, eller thriller vare, den va väääldigt spännande! Tack för helgen folk!(: Ni är underbara♥



Höhö lite roliga flummbilder hos karlsson :D


Bio



Hej heej! (:

Pizzakäk & epa turer me André, Sebbe & Johan igår, NICE ;D
Gick också på bio "The Wolfman" helt okej film, inte så läskig. Men de tyckte André , HAHA mes;)
Trevlans kväll! tack för de grabbar :)

Fett trött nu, kom hem sent igår. Också skulle man gå upp tidigt för skulle hänga me pappa och kolla på pingis SM i arena hallen. Va där nån timme, de va en sjukt bra 14 årig kille som mötte vuxna , han lille va så himla grym ;o lite kul och kolla. Men sen drog ja te stan och tog bussen hem för orkade inte sitta där me pappa till halv 5 >.<

Och IKVÄLL blire la och sitta hemma:/
Fast syrran kanske kommer hem och hälsar på, vi träffas nästan aldrig nu förtiden så ska bli kul och snacka lite :)<3

Men ni får ha det fint !
puss


Tråkar.


tjuhu :)

Sitter i skolan på svenska lektion, så drygt. Ska skriva nåt skit. Längtar tills vi slutar,
funderar på och strunta i matten och ta bussen hem tidigt :))
för ska iväg ikväll, bio me André<3
Men ni får hare så bra ;)

puss

Sjuuk

Tjeenare;p

Har inte så mycket att skriva för har inte gjort nåt annat idag än och tittat på film.. Vaknade i morse med huvudvärk och magont ;S Så störande, ville ju te skolan och sen va me kompisar... men aja e mkt bättre nu iaf :)

Såg en jätte fin drama/romantisk film, den va väldigt sorglig, men sjukt bra♥  Ni borde verkligen se den.


Oliv produkter

Jag vill rekomendera detta märket: OLIV, deras produkter e väldigt bra och fräscht. Jag har handkräm, bodylotion och dem gör huden mycke fuktigare och lenare. Lepyslet e också väldigt bra, bättre än andra. Har OLIV ögonmakeup remover också, de e riktigt bra och man får bort allt runt ögonen väldigt lätt till skillnad från andra borttagningsmedel. Finns att köpa på Åhléns eller Kicks.

Kolla hemsidan:
http://www.ahlens.se/opencms/search.htmlcomparisonField=NAME&search=oliv&productPage=all&command=doSearch 
där kan du läsa mer om deras produkter av OLIV.
Jag ska nog börja använda deras hårprodukter också, dem verkar bra.



REA! (y)

Med eller utan bälte? ;)
Jag ser tjock ut utan bälte för då ser den så stor ut, men med bälte så ser tröjan så ihoptryckt ut. Hmm.. Vad tycker ni?

Kofta köptes på gina 49:- idag + vita leggings bikbok 99:- . Massa billigt i stan nu, skulle ba kunna köpa massa mer om man hade haft cash ;( studiebidraget räcker ju inte långt..

Efter en timmes matte så tog jag o emz bussen te kattegatt o vart där i 3 timmar? Skoj hade vi som alltid! :D me epa gänget, yääh;D<3 Va sen i stan en stund sen buss hem vid halv 5. Träffade Joel , snackade om massa gamla minnen när vi va yngre, haha så kul! :D länge sen vi träffades.

Och nu har man inte gjort nåt vettigt sen man kom hem, som alltid. Vill och måste börja träna genast! Men vet inte vad?:S hmm får komma på nåt. Ska nog se nån wallander film , e fett sugen och ba lägga mig nu och ba sooova eller se film :) 

& 2 månader me älsk idag <3 Du är finast!(L)

gonatt på er ;* <3


RSS 2.0