Hejsvejs!

Sitter här me nyttig frukt(y) tänkte skriva en liten sammanfattning av dagen! (: vaknade brevid älsk!<3 drog te bussen och träffa dom andra och sen skola, började 09.20 me engelska, bytat grupp nu och den va helt okej (y)
Sen datorkunskap som vi håller på i powerpoint med en uppgift, jag har Lindsay Lohan som tema och har knappt börjat , och de ska va inlämnat nästa torsdag :o paniiiik!

På svenskan vare slappt, ba snacka och hade betygssamtal och jag ligger på G-VG :) helt okej. Sen hade 3:orna i Musik en föreställning, dom va jätte bra ! Va bra låtar dom spelade och de va väldigt mycke folk som kollade och alla tyckter nog de va riktigt bra :)! Så slapp teatern, gick och solade , så himla gött, och blev rätt brun :DDD
Drog hem me bussen vid halv 5, sen pluggat lite och sånt , de va min dag! =)

V A L B O R G imon då (:
ska först ut och springa innan skolan höhö (y) måste få lite kondis känner jag! Sen städning i morbrors hus på kvällen! SÅ kommer nog tjäna 200 ist för att slösa 200 på dricka o sånt(y) NAJS! Hoppas ni får en rolig valborg ! ;d

pusshej! <3

Varm dag idag!

Tjeena Tjeena :D

På glatt humör idag när man e i stan träffar man sebbe, vikcy o emma lite kort och sen på bussen Hanna :D

höhö snacka as mycket, om massa gamla minnen :)) sköööjigt <3 Sen åkte vi hem till mig och käka och kolla skolkatalogen och lite sånt, trevlligt! :) väääldigt länge sen vi va!
Vi va ju som syskon när vi va små, bästa vänner, va varje dag. Hoppas den vänskapen kan komma tillbaka igeen! :)♥

+ väldigt härligt & varmt väder ute idag! de gillas! <3 =)
Ska ut o träffa Jerre en stund, blir nog att gå te kvarnfallet! trevligt o träffa gamla vänner igen! :D    
puss


Många säger att vi e väldigt lika, som syskon, aa kanske de? :) eller ?

Helgbloggning!

Hejhej!

Hur äre me mina läsare? :) skriver inte så ofta längre , mest på helgerna för då har man tid och gjort massa roliga saker att skriva om. Som ni vet händer det ju ba samma saker på vardagarna hela tiden så inte så kul och läsa.

Men denna helgen har varit fullspäckad och rolig! I Fredes va André här, som vanligt :) myyyys <3 

Sen på lördag körde vi till Laholm och bada i simhallen det va rätt skoooj :D Förutom att en jobbig epa gubbe följde efter oss som ett plåster i röven-.- skulle ba snacka epa me andre heela tiden. haha men han va rätt rolig.. Vi körde sen te Henke en stund och snacka me han. På kvällen blev de grillning me andré, henke o johan vid vindskydden, grillade gott kött;D muuums! 

Te dalen bar de av sen och träffa karlsson och dom andra och köra te stan :D där va rätt mycke folk på raggar-parkeringen , hähä. Och i epan lyssna vi på hög rolig bra fjortismusikk hahah så skoj vi hade! :D 

Sen idag tvättade ja o andre epan och hans föräldrars bilar, höhö rätt kul, epan blev snygg! :)) och blötte ner han lite, dampa som vanligt haha;) men skoj o reeeetas ! ;D  

tack för helgen allihop !!! :) <33


grillniiiiing!


Solnedgång i dalen! :) fin fint!


Han vaxade epan så den blev riktigt blank o fin! =)

Söta Snobben:)

Lite systemkamerabilder från Våren


Underbar helg!

tjoho! =)

Nyss kommit hem från Stackarp, vatt där sen igår eftermiddag, fixat stallet och sen ridit. Red ut på Sallie med Monica på andra sidan vägen! as kul :D red genom åån ! Sen red jag dressyr me Image, de gick skit bra! Hon är verkligen speciell ♥ Det bästa för mig och jag är riktigt lycklig när jag sitter på hästryggen! Har verkligen saknat de, inte vatt där ute på ett halvår och ridit..

Och sen i fredes grillade jag och andré i stugan och sov där :) myys, också va vi lite hos karlsson, blev inte så mycke , men snackade lite o så iaf =) Detta e den bästa helgen på länge! <3<3


Jag & Sallie i ån på uteritt :D <3


Billie som ser död ut, den rackarn ska alltid bitas, haha


Image! <3<3


Charmiga Charmeur ! :) <3


Älskar vädret!

hallå ja! (:

hähä ja jag lever;)
- har bara inte suttit vid en data på ett tag eller haft tid att blogga.

Sitter nu och tråkar på datorkunskapen och ska försöka komma på ett tema till en uppgift. Tror jag ska välja min favorit skådespelare Lindsay Lohan (:

Jaaau och denna veckan har det varit skola - skooooj (n)
och vatt med Jossan & André :) ♥
Hoppas på att de händer något roligt till helgen, men just nu ser de inte ut att hända så mycke ;o Jag har jätte lust att grilla o bada, fett kul hade de vatt;D Nån som e på??

btw så älskar jag vädret, så himla härligt! sooool sol sol :D

ha de så bra! puss


love my shoes ♥


Vårbilder från dagen







Vilse i skogen

haha tjena tjena :))

Riktigt härligt väder ute idag! 22 grader i solen vare idag när jag vaknade upp hos karlsson. Va tjejkväll igår, mycket snack och film o sånt=) Va uppe hela natten som vanligt (y) haah :P 

Sen åkte jag te dalen och träffa André♥  köpte glass och körde en runda till en sjöö.
och sedan körde vi vidare till nåt som hette danska fallen. Där ställde vi epan på parkeringen och skulle ut o gå låångt i skogen. Kom till fallen, där va jätte fint.
Men sen när vi fortsatte en bit så baa såg jag en skithög, blev as rädd, för de kan inte ha varit häst skit, de måste va björn :O:O:O ja gick/sprang snabbt för jag blev as rädd, och andré va tjurig och sen ringde hans telefon o ja tapppade tydligen bort stigen eller nåt, så sen va vi vilse. 
Hittade ju ut till en väg sen, men visste inte va vi skulle göra. haha sen helt plötsligt när vi går där på en väg, så kommer de en bil. Mitt i ödet:O Vi fråga gubben var vi e och han va jäätte schysst och han skjutsade oss till epan som vääntade på parkeringen(y) så vi slapp gå:D höhö fett schysst! vi hade tur som slapp gå mera!

Sen va kalle o sebbe där o väntade på oss vid parkeringen xD haha sen skulle andre o kalle stå på sebbes flak och åka, de va lite kul, men dom stod där uppe o hoppa när vi körde, blev lite skraj, trodde sebbes epa skulle välta xD haha
Detta va nog den härligaste dagen i år hittils :)! så himlans gött väder.

puss på denna underbara dag♥



Glass(L)


Mummsens ♥

Käkade denna goa glass igår me André <3 hähä, fast såsen va äcklig, smakade typ kaffe..

Ush jag börjar bli sjuk igen... typ halsinfektionen igen, så ska till doktorn idag, få nytt pensilin antagligen(y)
så hoppas ja får gå ut ikväll, för isåfall ska jag te karlsson, tjejkväll där :D <3 Skojsigt.

hejrååå !

Hemma igen

Tjo!

Kom nyss hem efter en 8-9 timmars bilresa från Gävle, har varit där hela påskhelgen :) 
Det va trevligt, träffa brorsan o hans familj:D

hmmmmmm jau va ska man skriva,  saknar mina kompisar ♥    och andré såklart! Men han e påväg hit nu , så de blir mys:)<3

Hoppas på att träffa tjejerna på torsda, hade vatt jätte kul! =) <3 längesen vi va alla nu...
Och ja e jääätte sugen på och bada :D höhö skulle vilja göra de snart, så man slår rekordet från förra årets första dopp;) som va i slutet på april.

jaja men ni får hare fint :) pusshej ♥


Flumm bild på mej & Telmis :D ♥


RSS 2.0